Chef yousif zainal

Chef yousif zainal смотреть последние обновления за сегодня на .

Ini Adalah Isteri Isteri Nasir Bilal Khan! Terkejut Rupanya Pelakon Terkenal Isterinya!

173063
857
00:04:24
31.12.2022

Portal Kokoci yang diperkenalkan pada 2019 menyediakan pelbagai kandungan bersesuaian dengan kehendak orang muda. Kami berasal dari kampong, content kami memang ala-ala kampong style, Yang bekerja semua budak budak kampong. Dan cita cita kami nak jadi seperti Budiey, Gempak, Murai, Rotikaya ,Media Hiburan, beautifulnara, Mstar Online, Ohbulan!, TV3, Astro, RTM, Media Prima, Unifi TV, Sinar, HotFM, Gegar, Era, Suria ,Berita Harian , Harakah ,Harian Metro , Kosmo! , Sinar Harian , Utusan Malaysia , Utusan Sarawak , New, Sabah Times, Utusan Borneo , Bernama , Free Malaysia Today, The Malaysian Insider , Malaysiakini , Malay Mail , Utusan Melayu Kalau tak #like #follow macam mana nak tahu apa itu Kokoci, betul tak? Dari hiburan, lifestyle, sukan, misteri dan viral... semua ada. Kemungkinan Content yang dikeluarkan Kurang bagus dan ada kesilapan juga boleh komen diruangan komen dan content direct kepada Team kami seperti dibawah Sebarang Urusan Perniagaan, Promosi dan kerja sama boleh terus hubungi Email = kokocitv🤍gmail.com

EZURIN KHYRA : 5 GAYA HIDUP MEWAH IKON FESYEN ANTARABANGSA

889005
3686
2481
00:04:04
12.11.2020

Bergaya, mewah dan kekal jelita walaupun sudah mencecah umur 48 tahun. Artis dan juga model yang jdikenali dengan nama Baby Ezurin pada era tahun 90-an ini memang sangat popular dengan gaya hidup serba mewah dan eksklusifnya itu. Selamat datang ke channel Kak Ponti TV. Harini kita nak bercerita tentang 5 gaya hidup mewah fashionista dan sosialit terkenal Malaysia, Ezurin Khyra atau Princess E. Sebelum anda terus menonton video ini, jangan lupa untuk subscribe dan tekan butang loceng untuk lebih banyak lagi video yang menarik.

كيفية طبخ الكسكس الجزائري على أصوولوو😍🤤 | Zainalkitchen

28991
1622
554
00:10:12
10.03.2021

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 المقادير للكسكس :- . . 1. كسكس متوسط الحبيبات ( ٣ كوب ) 2. زيت ( ٣ م ك ) 3. ماء ( ١ و ١/٢ كوب ) 4. زبدة ( ٥٠ جرام ) . . المقادير للحم والخضار :- . . 1. لحم موزات خروف ( ٢ ) 2. بصل مفروم ( ٢ كوب ) 3. حب الحمص منقوع ١٢ ساعة ( ١/٤ كوب ) 4. معجون الطماط ( ٣ م ك ) 5. بطاطس مقطع طويل ( ٢ ) 6. كوسة مقطع طويل ( ٣ ) 7. جزر مقطع طويل ( ١ ) 8. بايريكا مدخن ( ٢ م ص ) 9. فلفل اسود ( ١/٢ م ص ) 10. ملح ( حسب الرغبة )

Arwah Ayah Kata Sukan Tak Boleh Dibawa Ke Mana

9392
143
8
00:34:23
14.09.2022

Bukan ayah Haji Zainal Abidin Rawop sahaja yang berpandangan begitu tetapi kebanyakan ibu bapa. Betul tak ? SINAR Whatsapp : 016-326 0000 Website: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 YouTube: 🤍 Instagram: 🤍 Tiktok: 🤍 Telegram : 🤍

Episod 123 BUTTERMILK CHICKEN

1929
50
2
00:42:18
18.05.2021

Butter Milk Chicken 🍗 dari ‘live’ #jommasakngankakzaidah hari ini.. Jom kita cuba masak untuk anak-anak kat rumah 👩🏻‍🍳 Bahan-bahan: 1/2 pkt TEPUNG GORENG SERBAGUNA 500g Isi Ayam (didadu) 5 ulas Bawang Putih (dicincang) 1/2 tin Susu Cair 50g Butter Sedikit Cili Padi Sedikit Daun Kari 1 keping Cheddar Cheese 1 biji Telur Garam dan Minyak secukupnya untuk sebarang pertanyaan boleh whatsapp 🤍 keywords: resepi risoles ayam resepi risoles daging resepi risoles sardin resepi risoles sayur resepi risoles guna roti resepi risoles yatie kitchen resepi risoles carbonara resepi risoles ayam mudah resepi risoles sedap resepi risoles ayam cheese resepi buat risoles resepi risoles daging bercheese resepi risoles cheese resepi creamy chicken rissoles resepi chicken risoles resepi risoles frozen resepi risoles mat gebu resepi risoles malaysia resepi risoles indonesia resepi inti risoles ayam resepi kuih risoles indonesia resep risoles jtt resep risoles jagung resep risoles jadul resep risoles jeletot resep risoles jagung mayones resep risoles jamur pedas resep risoles jualan 1000 resep risoles jamur resepi risoles kulit popia resepi kulit risoles resepi kuih risoles resepi risoles mudah resepi risoles mayo resepi risoles azlita masam manis resep membuat risoles resepi risoles nani rostam resepi risoles paling sedap resepi risoles simple resepi risoles sukatan cawan resepi risoles special resep risoles tintin rayner resep risoles tanpa tepung panir resep risoles tanpa telur resep risoles takaran sendok resep risoles telur mayones resep risoles telur resep risoles tepung panir resep risoles tahu resep risoles willgoz resep risoles wortel kentang resep risoles wortel resep risoles wortel kentang ayam resep risoles wortel ayam resep risoles wortel telur resep risoles warna warni resep risol yang enak resep risoles yang enak dan lembut resep risoles yongki gunawan resep risoles yogurt resep risoles yg enak resep risoles yg enak dan gurih resep risoles youtube

أفخاذ دجاج مشوية بالزعفران على الطريقة الفارسية | Zainalkitchen

40951
2185
205
00:08:01
08.12.2020

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 ٠ ٠ المقادير لتتبيلة الدجاح :- . . 1. فخذ دجاج بدون عظم ( ١٠ قطع ) 2. كريمة حامضة ( ١/٢ علبة ) 3. بصل مهروس ( ٢ م ك ) 4. ثوم مهروس ( ١ م ص ) 5. بابريكا مدخن ( ١ م ص ) 6. كركم ( ١ م ص ) 7. فلفل أسود ( رشة ) 8. فلفل أحمر مجروش ( رشة ) 9. زعفران ( ١٥ شعيرة ) 10. ملح ( حسب الرغبة ) 11. زيت الزيتون ( ٢ الى ٤ م ك ) - من الممكن زيادة أو نقصان البهارات حسب رغبتكم . . المقادير لمسح الدجاج عند الشوي :- . . 1. زبدة ( ١٠٠ جرام ) 2. زعفران ( ١٥ شعيرة )

Tersebar! Perbualan Wassap Syamsul Yusuf & Ira Kazar Buat Ramai Nak Termuntah!

1035040
3359
00:02:18
18.04.2022

Portal Kokoci yang diperkenalkan pada 2019 menyediakan pelbagai kandungan bersesuaian dengan kehendak orang muda. Kami berasal dari kampong, content kami memang ala-ala kampong style, Yang bekerja semua budak budak kampong. Dan cita cita kami nak jadi seperti Budiey, Gempak, Murai, Rotikaya ,Media Hiburan, beautifulnara, Mstar Online, Ohbulan!, TV3, Astro, RTM, Media Prima, Unifi TV, Sinar, HotFM, Gegar, Era, Suria ,Berita Harian , Harakah ,Harian Metro , Kosmo! , Sinar Harian , Utusan Malaysia , Utusan Sarawak , New, Sabah Times, Utusan Borneo , Bernama , Free Malaysia Today, The Malaysian Insider , Malaysiakini , Malay Mail , Utusan Melayu Kalau tak #like #follow macam mana nak tahu apa itu Kokoci, betul tak? Dari hiburan, lifestyle, sukan, misteri dan viral... semua ada. Kemungkinan Content yang dikeluarkan Kurang bagus dan ada kesilapan juga boleh komen diruangan komen dan content direct kepada Team kami seperti dibawah Sebarang Urusan Perniagaan, Promosi dan kerja sama boleh terus hubungi Email = kokocitv🤍gmail.com

أغلى كبسة لحم بالعالم استعملت لحم الواجيو 🤤 | Zainalkitchen

145190
5629
247
00:07:00
23.07.2020

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 . المقادير :- . . ستيك واجيو ريب آي ( ٢ ) رز بسمتي ( ٣ كوب ) بصل مفروم ( ٢ كوب ) طماط معلب مفروم ( ١ كوب ) طماط معجوم ( ٢ م ك ) ثوم مهروس ( ١ م ك ) كزبرة مفروم ( ١/٤ كوب ) شبنت مفروم ( ١/٤ كوب ) بهار ملكي مخلوط من الميلاء ( ١ الى ٢ م ك ) ورق غار ( ٢ ) قرنفل ( ٥ ) هيل ( ٦ ) قرفة ( ٢ ) ملح ( حسب الرغبة ) سمنة أو زيت ( حسب الرغبة ) ماء أو مرق اللحم ( حسب الرغبة ) . . الوصفة :- . . في البداية في قدر على نار عالية نضيف الزيت ونحمر ستيك الواجيو حوالي دقيقة كل جهة وثم نضعه على جنب. عدم طبخه بكثرة لكي لا يصبح قاسي. . . في نفس القدر نضيف البصل والبهارات الصحيحة ( قرنفل، هيل، ورق الغار، قرفة ) ونطبخه الى أن يتحمر البصل قليلآ ، ثم نضيف الثوم، طماط معلب، طماط معجون ونطبخه قليلآ الى أن يتبخر منه الماء قليلآ. ثم نضيف البهار الملكي، الكزبرة، الشبنت ونقلي المقادير قليلآ. ثم نضيف اللحم، الرز ، الماء أو المرق مع رشة ملح حسب الرغبة. . . نرفع النار الى العالية ونقلب الرز قليلآ الى أن يتبخر ويتشرب معظم المرق، ثم نغلق رأس القدر ونخفف النار الى الهادئة أو الى أن ينضج الأرز ( حوالي ٣٠ - ٤٥ دقيقة ) وبعد هذا نقدمه ساخنآ مع السلطة والدقوس وبالعافية عليكم 😍 .. . . ملاحظة : اذا استعملت قطعة ريب آي الواجيو، لا يحتاج طبخه لانه سوف ينضج بسرعة، عكس باقي أنواع وقطع اللحوم . 😍

!!!شاورما دجاج و ثومية سبايسي| أحلى من المطاعم في المنزل | 😍🤤 | Zainalkitchen

310334
11924
701
00:14:09
26.03.2021

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 مقادير الشاورما :- . 1. صدر دجاج ( ١ كيلو ) 2. فخذ دجاج ( ١ كيلو ) 3. جلد الدجاج ( ١٠٠ جرام ) 4. زبادي ( ١ كوب ) 5. ثوم مهروس ( ١ م ك ) 6. هيل بودرة ( ١/٢ م ص ) 7. قرفة بودرة ( ١/٢ م ص ) 8. كزبرة بودرة ( ١/٢ م ص ) 9. كمون بودرة ( ١/٢ م ص ) 10. بابريكا بودرة ( ١/٢ م ص ) 11. اوريغانو ( ١/٢ م ص ) 12. زعتر بري ( ١/٢ م ص ) 13. فلفل احمر حار بودرة ( ١/٢ م ص ) 14. فلفل اسود ( ١/٢ م ص ) 15. زيت الزيتون ( ٣ م ك ) 16. ملح ( حسب الرغبة ) . . مقادير صلصة الثومية السبايسي :- . 1. ثوم فص ( ٤ ) ( ١٥ جرام ) 2. بياض البيض ( ٢ ) ( ٧٦ جرام ) 3. فلفل احمر مجروش ( ٣ م ك ) ( ١٧ جرام ) 4. ليمون معصور طازج ( ٢ م ك ) ( ٢٥ جرام ) 5. ملح الليمون ( ١/٤ الى ١/٢ م ص ) 6. ملح ( ١/٤ م ص ) 7. زيت نباتي ( نضيف بالتدريج الى أن يثقل القوام ) 8. ماء ( ٢ م ك ) . . مقادير الاضافية للتقديم :- . 1. خس مفروم ( ١ كوب ) 2. بطاطس مقلية مبهرة ( ٢ بطاطس ) 3. نعناع طازج ( ٥٠ ورقة ) . . مقادير خبز الفتات :- . 1. دقيق متعدد الاستعمال ( ٣ كوب ) ( ٤٥٠ جرام ) 2. ماء ( ما يعجن ) 3. ملح ( ٥ جرام ) 4. زيت ( الى أن يترطب العجين من كل جهة ) . مقادير توريق خبز الفتات :- . 1. دقيق ( ١ كوب ) 2. زيت ( ما يعجن ) 3. بيكنج باودر ( ١ م ص )

المحموص القطيفي على أصوولوو | تاكل اصابعك وراه 🤤 | Zainalkitchen

303820
9300
1275
00:09:34
13.01.2021

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 . . المقادير :- . . 1. رز بسمتي ( ٣ كوب ) 2. بصل مفروم ( ٥ كوب ) 3. دجاج طازج ( ٢ ) 4. بهارات صحيحة مخلوطة 5. كركم ( ١ م ص ) 6. ليمون اسود ( ١/٢ م ص ) 7. فلفل احمر ( ١/٢ م ص ) 8. كمون ( ١ م ص ) 9. كزبرة ( ١ م ص ) 10. فلفل اسود ( حسب الرغبة ) 11. مرق الدجاج ( حسب الرغبة ) 12. زيت ( ١/٢ لتر او اكثر ) 13. ملح ( حسب الرغبة )

!!!وصفة اللحسة اليمنية أو بيض بالجبن السائل | 😍🤤 | Zainalkitchen

961280
23601
1455
00:06:44
01.04.2021

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 المقادير :- . 1. بيض ( ٥ ) 2. جبن سائل ( ١/٤ كوب ) ( ١٤٠ جرام ) 3. طماط طازج أو معلب مفروم ( ١ كوب و نصف ) 4. بصل مفروم ناعم ( ١ كوب ) 5. طماطم معجون ( ٢ م ك ) 6. فلفل اخضر مفروم ( ٢ م ك ) 7. كمون ( ١/٢ م ص ) 8. بابريكا ( ١/٢ م ص ) 9. بهار مشكل ( ١/٢ م ص ) 10. بقدونس ( رشة على الوجه ) 11. فلفل أسود ( رشة ) 12. ملح ( حسب الرغبة )

TOP 10 Pembaca Berita / TV Hos Malaysia PALING CUN Sepanjang Zaman

812398
6143
932
00:07:34
11.07.2020

Pembaca Berita / TV Anchor / Host Malaysia PALING CUN Sepanjang Zaman... Yang mana satu pujaan anda?

كيفية طبخ الملوخية بالارانب الطازجة 🤤 | Zainalkitchen

65486
2687
1075
00:06:50
18.01.2021

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 . . لمقادير لتحمير الارنب :- . 1. ارنوب مقطع ( ٢ ) 2. مستكة ( ٢ حبة ) 3. ورق لوري / غار ( ٤ ورق ) 4. حبهان / هيل ( ٨ حبة ) 5. بصل مقطع أرباع 6. ملوخية طازجة أو مثلجة ( ٤ كوب ) 7. فلفل أسمر ( رشة ) 8. ملح ( رشة ) 9. زيت ( ٢ م ك ) 10. سمنة ( ٢ م ك ) 11. ماء للسلق . . مقادير طشة الثوم :- . 1. سمنة ( ١/٤ كوب ) 2. ثوم مفروم ( ١٠ فص ) 3. كزبرة ناشفة ( ١ الى ٢ م ص ) .

MINI QUICHE TUNA & MUSHROOM #jommasakngankakzaidah EP498

3267
75
1
01:11:30
23.06.2022

MINI QUICHE TUNA & MUSHROOM #jommasakngankakzaidah episod 498 BAHAN-BAHANNYA : Short Paste 250g Butter 420g Tepung Gandum 10g Icing Sugar 2 biji Kuning Telur 1 biji Putih Telur 1 tsp Vanilla FILLING : 1 tin Tuna Cendawan Bayam Tomato Cherry Bawang Holland KASTARD : 250ml Full Cream Milk 250ml Cooking Cream 4 biji Telur 40g Tepung Gandum Garam dan Lada Sulah secukupnya TOPPING : 200g Mozzarella Cheese Selamat mencuba! Untuk dapatkan pelbagai resipi lain, hubungi kami di nombor dibawah atau tekan link whatsapp untuk dapatkan EBOOK 450 RESIPI Kak Zaidah 🥰 +601137453270 🤍

Zainalkitchen |😍😍!فخذ اللحم المشوي على الطريقة اليونانية🤤🤤 وينكم يا محبي اللحوم؟

17335
1054
78
00:08:48
19.02.2022

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 المقادير: فخذ لحم زيت الزيتون ملح بطاطس بصل ثوم روز ماري . مقادير التتبيلة : . كمون ثوم عشبة الزعتر المجففة عصير ليمون فلفل احمر مجروش بصل بودرة فلفل اسود للدعاية و الإعلان: Zainalkitchen5🤍gmail.com 00973-39788168

😍😍المخلمة العراقية!!😍🤤هذا الفطور ولا بلاش| Zainalkitchen

61352
4266
1107
00:05:27
31.05.2021

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 المقادير 1. بيض ( ٤ ) 2. لحم مفروم خروف او بقر ( ٣٠٠ جرام ) 3. طماط مفروم خشن ( ١/٤ كوب ) 4. بصل مفروم خشن ( ١/٤ كوب ) 5. بقدونس مفروم ( ٢ م ك ) 6. زيت ( 7. ملح للدعاية و الإعلان: Zainalkitchen5🤍gmail.com 00973-39788168

لحم صغار صومالي 🤤 لذيذ بشكل ما تتوقعون | Zainalkitchen

25137
1519
192
00:06:32
18.08.2020

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 . . المقادير :- . . 1. لحم خروف كتف مقطع صغير جدآ ( ١ كيلو ) 2. لية الخروف مقطع صغير ( ٢٠٠ جرام ) اذا لم يوجد شحم كفاية في اللحم 3. بصل مفروم ناعم ( ١/٢ كوب ) 4. ثوم مهروس ( ١ م ص ) 5. بطاطس أعواد ضعيفة ( نصف بطاطا ) 6. فليفلة أعواد ضعيفة ( نصف فليفلة ) 7. جزر أعواد ضعيفة ( نصف جزر ) 8. بصل شرائح ضعيفة ( ١/٤ بصل ) 9. كزبرة مفرومة ( ٢ م ك) 10. بهار الكاري ( ١ م ص ) 11. زيت ( حسب الرغبة ) 12. ملح ( حسب الرغبة ) . . بهار الحوش الصومالي :- . . 1. كزبرة بودرة ( ١/٢ م ص ) 2. كمون بودرة ( ١/٢ م ص ) 3. فلفل أسود مطحون ( ١/٤ م ص ) 4. قرفة مطحونة ( ١/٤ م ص ) 5. هيل بودرة ( ١/٤ م ص ) 6. قرنفل بودرة ( ١/٤ م ص ) 7. كركم ( ١/٢ م ص )

مقلوبة فلسطينية على أصوولوو 😍🤤 | Zainalkitchen

33255
2038
214
00:08:56
12.08.2020

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 . . المقادير :- . . 1. دجاج مقطع ( ١ كيلو ) 2. باذنجان كبير مقطع شرائح ( ٢ ) 3. قرنبيط أو الزهرة ( ١ ) 4. بطاطس متوسطه مقطع شرائح ( ٢ ) 5. طماطم شرائح ( ٢ ) 6. رز مصري ( ٣ كوب ) 7. كمون ( ١ م ص ) 8. كزبرة ( ١ م ص ) 9. قرفة ( ١/٤ م ص ) 10. هيل بودرة ( ١/٤ م ص ) 11. بهار الكاري ( ١ م ص ) 12. كركم ( ١/٢ م ص ) 13. فلفل أسود ( رشة ) 14. ملح ( حسب الرغبة ) 15. زيت للقلي

PUTERI SARAH REDHA SYAMSUL YUSOF CURANG DGN IRA KAZAR | DED4H 4 TAHUN KAC4U SUAMl 0RANG seram hantu

213531
2630
768
00:05:13
18.04.2022

Syamsul Yusof Buaya Curang Dengan Ira Kazar!!! : 🔴Yang Berminat Nak Beli Baju 'RAKYAT JAGA RAKYAT'😊😊😊: Boleh DM Terus Kat Facebook & Instagram 🤍mrideadoh (HANYA RM25 👉FREE SHIPPING) 🔴Link Tengok Gambar Baju & Order: 👉🤍 👉🤍 : *Nantikan Video MR. IDEA DOH seterusnya🤓🤓🤓 : Kalau Korang Terhibur Boleh Tolong Like, Sembang & Subscribe👇👇👇 🔴Youtube Channel: 🤍 🔴Facebook: 🤍 🔴Tiktok: 🤍 🔴Instagram: 🤍 🔴Sebarang pertanyaan atau urusan perniagaan boleh email ke : mrideabodoh🤍gmail.com Kredit video: Viral Tiktok #TrendingMalaysian #IraKazar #SyamsulYusofBuaya

فلافل سورية على أصوولوو 😍🤤 | هشة وطرية من الداخل و مقرمشة من الخارج 😍ZainalKitchen

57617
3107
763
00:08:38
22.04.2021

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 آلة التقطيع خذيتها من 🤍digitrolley 🤍kenwood_bahrain #ramadhanwithkenwood المقادير :- . 1. حب حمص منقوع ( ٢٥٠ جرام ) 2. كزبرة طازجة ( باقة صغيرة جدآ ) 3. بقدونس طازج ( باقة صغيرة جدآ ) 4. بصل أبيض مقطع ( ١/٤ بصلة صغيرة ) 5. ثوم طازج ( ٢ فص ) 6. كزبرة بودرة ( ١ الى٢ م ص ) 7. كمون بودرة ( ١ الى ٢ م ص ) 8. فلفل اسود ( ١/٤ م ص ) 9. بيكربونات الصودا ( ١/٢ م ص ) 10. بيكنج باودر ( ١/٢ م ص ) 11. ملح ( حسب الرغبة ) 12. ماء ( ٢ الى ٤ م ك ) . . المقادير الاضافية :- . • خبز صاج او لبناني • ملفوف مفروم • طماط شرائح • بقل او كراث • مخلل خيار • بطاطس مقلية • باذنجان مقلي • شطة حارة • دبس الرمان . . المقادير لصلصة الطحينية :- . • زبادي نوعية ممتارة ( ٢ كوب ) • طحينية ( ١ الى ٢ م ك ) • عصير ليمون طازج ( ٢ م ك ) • فلفل أسود وملح ( رشة ) للدعاية و الإعلان: Zainalkitchen5🤍gmail.com 00973-39788168

SEKALI INI KATA2 PADUH YUSOF HASLAM PADA KELUARGA KAZAR⁉️😱 TERSENTAP ⁉️😳

31781
105
00:02:50
31.01.2023

#artismalaysia #syamsulyusof #irakazar #yusofhaslam

😍 اقوى توم يام تايلندي من الشف صلاح | Zainalkitchen

1244
99
6
00:04:37
30.01.2023

المقادير :- . 1. ماء ( حسب الرغبة ) 2. عشبة الليمون التايلندية مقطع ( ٥ اعواد ) 3. بصل مقطع ارباع ( ٢ بصل ) 4. ورق الليمون ( ١٠ اوراق ) 5. الزنجبيل التايلندي او الجلنجل( ٢ حبة ) 6. كزبرة طازجة مقطعة ( ٢ م ك ) 7. مرق الخضار التايلندي ( ١ الى ٢ حبة ) 8. معجون الفلفل التايلندي ( ٤ الى ٨ م ك ) 9. طماط طازج مقطع ارباع ( ٢ حبة ) 10. فلفل اخضر حار ( ٢ ) 11. مرق التوم يام بودرة ( ١/٤ الى ١/٢ كوب ) 12. قباقب ( ٤ حبات ) 13. ربيان بدون قشرة ( ١٥ الى ٢٠ حبة ) 14. ربيان مع قشرة ( ١٠ حبات ) 15. خثاق شرائح ( ١٥ الى ٢٠ شريحة ) 16. كريمة جوز الهند ( ٢ الى ٣ كوب ) 17. سكر ( حسب الرغبة ) 18. نشاء الدرة مخلوط مع ماء بارد ( ٢ م ك ) 19. مشروم ( حسب الرغبة ) 20. صلصة السمك ( حسب الرغبة ) 21. صلصة المحار ( حسب الرغبة ) 22. ليمون أخضر طازج معصور ( ١/٤ كوب ) 23. زيت الفلفل ( رشة على الشوربة )

Andy Burhanuddin Haji Usman Ngajak Murtadin Makan Kepala Babi !!! Viralll !!!

312472
4014
5881
00:14:00
09.09.2020

#MengikutYesus #KisahNyata #Haji_murtad #flyingpig #babiharam #babiterbang Kenapa babi haram ??? Apakah seorang muslim boleh makan babi ? Dalam konteks yang bagaimana ??? Saksikan penjelasan nya di video ini.. Jangan Lupa Subscribe, Like dan Share...terima kasih

JENAZ4H Syazlin Zainal Selamat DIKEBUMlKAN. Keluarga Masih Tertanya-tanya PUNCA SEBENAR KEJADIAN..

15101
111
11
00:02:16
12.11.2022

JENAZ4H Syazlin Zainal Selamat DIKEBUMlKAN. Keluarga Masih Tertanya-tanya PUNCA SEBENAR KEJADIAN.. #mkmedia #mkmediamalaysia #tvviralmalaysia 🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥 Disclaimer: I give my own voice commentary and opinion and the video clip used under fair use. MK Media Malaysia is an internet Youtube where viewers play an active role. This is an Independent channel not owned by any special parties. Thank You. 🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥 Copyright Disclaimer under section 107 of the Copyright Act of 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, education and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing". 🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥 My Gear : How we create this original video? 📸 Image : Fair Use Celebrities Photos 📵 Editing : Samsung Note 20 Ultra 🎵 Music : Youtube Audio Library 🎤 Voice Over by MK Media 🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥 Kredit To : Mstar Online, BH Online, Harian Metro, Kosmo Online, Berita Harian, Astro Gempak, Oh Bulan!, Malaysia Kini, Utusan Online, Oh My Media, Murai My, Rotikaya, Media Hiburan, Sosial Media Selebriti. Mk Media, MK Media Malaysia, Tv Viral Malaysia, Syazlin Zainal. syazlin zainal meninggal dunia, syazlin zainal jatuh bangunan, syazlin zainal sebab meninggal dunia, sebab syazlin zainal meninggal dunia, syazlin zainal, syazlin zainal 2022, syazlin zainal terkini, syazlin zainal jatuh, syazlin zainal sakit, syazlin zainal sebab meninggal, syazlin zainal sakit apa, syazlin zainal tiktok, syazlin zainal meninggal, syazlin zainal sitik tok, syazlin zainal meninggal dunia, syazlin zainal oh my hantaran, syazlin zainal drama, syazlin zainal pelakon, syazlin zainal berlakon, syazlin zainal meninggal sebab apa, syazlin zainal instagram, syazlin zainal tudung, syazlin zainal biodata, syazlin zainal abidin, syazlin zainal bertudung, syazlin zainal chemor, syazlin zainal channel, syazlin zainal cover, syazlin zainal cinta, syazlin zainal drama potong, syazlin zainal episode 1, syazlin zainal freehair, syazlin zainal full album, syazlin zainal guru, syazlin zainal guru sekumpul, syazlin zainal hamzah, syazlin zainal hasan, syazlin zainal karaoke, syazlin zainal lirik, syazlin zainal lagu raya, syazlin zainal lagu, syazlin zainal nazri, syazlin zainal nasyid, syazlin zainal quran, syazlin zainal qasidah, syazlin zainal qamarun, syazlin zainal q&a, syazlin zainal raya, syazlin zainal twitter, syazlin zainal umrah, syazlin zainal viral, syazlin zainal wikipedia, syazlin zainal yusuf, syazlin zainal yusof, syazlin zainal zidan, syazlin zainal zainal abidin, syazlin zainal 01, syazlin zainal 07, syazlin zainal 02, syazlin zainal 04, syazlin zainal 03, syazlin zainal 13, syazlin zainal 10, syazlin zainal 12, syazlin zainal 14, syazlin zainal 2018, syazlin zainal 2022, syazlin zainal 2021, syazlin zainal 30, syazlin zainal 35, syazlin zainal 33, syazlin zainal 45, syazlin zainal 42, syazlin zainal 444, syazlin zainal 44, syazlin zainal 53, syazlin zainal 55, syazlin zainal 54, syazlin zainal 64, syazlin zainal 62, syazlin zainal 74, syazlin zainal 77, syazlin zainal 76, syazlin zainal 72, syazlin zainal 86, syazlin zainal 88, syazlin zainal 84, syazlin zainal 99, syazlin zainal 94, syazlin zainal 92

Dakwaan Kahwin Adik Ayda Jebat, Sekali Abang Datuk Zainal Abidin Pula Bersuara Buat Ramai Setuju

22791
62
21
00:01:43
07.01.2023

Dakwaan Kahwin Adik Ayda Jebat, Sekali Abang Datuk Zainal Abidin Pula Bersuara Buat Ramai Setuju

Chef Wan || Tunjuk Ajar Cara Kemas Katil Untuk Pembantu Rumah Baru

13526
38
4
00:02:43
01.06.2022

#ChefWan Sambal Tempoyak Petai Chef Wan : 🤍

danial lawak solo

103592
820
49
00:10:27
11.12.2016

Siapa pun kita, ALLAH sayang - Muzikal Lawak Superstar 2

1723366
16785
686
00:07:19
11.03.2021

Muzikal Lawak Superstar 2 KEMBALI.. Jam 9.00malam di Astro Warna (107)… Anda juga boleh strim #OnDemand menerusi aplikasi Astro GO, Astro PVR Box atau Ultra Box! Ketahui lebih lanjut di 🤍 Jangan lupa undi kumpulan anda di 🤍gempak.com/muzikallawaksuperstar .#MuzikalLawakSuperstar2

Motivasi Diri - Hj Zainal Rashid Ahmad...

687
14
0
00:00:26
03.04.2022

Tonton Video Penuh... Link - 🤍 Following And Subscribe ZRA Strim... Facebook - 🤍 YouTube - 🤍

DAPUR KITA | Bersama Chef Zainal Mohamad Saad. Jom ketahui " Resepi Rendang Tok Perak".

1033
33
1
00:44:52
04.04.2022

DAPUR KITA | Bersama Chef Zainal Mohamad Saad. Jom ketahui " Resepi Rendang Tok Perak".

Manja sangat Zizi Kirana! Tak boleh tidur tanpa suami, sehari jauh pun dah rindu

23371
179
28
00:04:17
01.09.2022

Alahai comel sangat Zizi Kirana, betul-betul tak boleh jauh dengan suami Yusuf Bahrin... love betul tengok couple ni kan? ARTIKEL BERKAITAN: 🤍

NJEGERE TAMU ZA NAZI

6915
104
6
00:06:25
09.11.2021

JINSI YA KUPIKA NJEGERE AINA 2 TOFAUTI

مجبوس لحم قطري 😍 | Zainalkitchen

22880
887
18
00:01:00
19.09.2022

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 . . المقادير للكبسة :- . لحم مقطع ١ كيلو رز ٢ و نصف كوب بصل مفروم ٢ كوب طماط مفروم ١ كوب معجون الزنجبيل ١ م ك فلفل أخضر حار ١ م ك بهارات صحيحة مخلوطة كركم ١ م ك كمون بودرة ١ م ك كزبرة ١ م ك ماء حسب الرغبة سمنة ٢ م ك . . المقادير للكشنة :- . بصل مفروم ٢ كوب نخي مجروش مسلوق نصف كوب هيل بودرة نصف م ص فلفل أسود حسب الرغبة ليمون أسود بودرة نصف م ص ملح حسب الرغبة منقوع الزعفران ٢ م ك

😍🤤الفسنجون العراقي😍أول مرة أطبخها و انبهرت الصراحة | Zainalkitchen

46592
2955
627
00:07:39
04.08.2021

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 المقادير :- . . 1. دجاج مقطع مع جلد أو بدون ( ١ كيلو ) 2. بصل أبيض مفروم ( ١ كوب ) 3. دبس الرمان أو شراب الرمان ( ١ كوب ) 4. طحينية أو الراشي ( ١/٢ كوب ) 5. جوز مبشور ( ١ كوب ) 6. سكر ( ١ م ك ) 7. زيت الزيتون ( ٢ م ك ) 8. ماء ( حسب الحاجة ) 9. ملح ( حسب الحاجة ) للدعاية و الإعلان: Zainalkitchen5🤍gmail.com 00973-39788168

Steam tafu// Lucy Boo Vlog

420
106
77
00:13:41
09.07.2021

Menaced scallop! / constant / PAMINTA /dahon sebuyas try niyo masarap na madali lang gawin

!!😍😍البلاليط الإماراتي على أصولو😍🤤رائحة العيدددد| Zainalkitchen

32400
1438
355
00:08:01
10.05.2021

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 مقادير البلاليط . 1. شعيرية الڤيرماسالي ( ٥٠٠ جرام ) 2. سكر ( ٢ الى ٤ كوب ) 3. زعفران ( رشة ) 4. هيل ( رشة ) 5. زبدة ( ١٠٠ جرام ) 6. ملح ( رشة ) . . مقادير البيض :- . . 1. بيض طازج ( ٦ ) 2. هيل بودرة ( ١/٢ م ص ) 3. زعفران ( ١/٤ م ص ) 4. ماء ( ٢ م ك ) 5. فلفل أسود ( حسب الرغبة ) 6. ملح ( حسب الرغبة ) للدعاية و الإعلان: Zainalkitchen5🤍gmail.com 00973-39788168

😍🤤كبة حامض شلغم العراقية😍وصفة شتوية قديمة و تستحق التطبيق | Zainalkitchen

19495
1374
361
00:10:21
24.11.2021

لوصفات أكثر وألذ تابعو انستغرامي 😍😍🤤🤤 zainalkitchen 🤍 🤍 المقادير :- سلك شلغم طماطاية زيت بصل معحون طماط تمن منقوع جريش ناعم ( ١/٢ كوب ) برغل ناعم ( ١/٢ كوب ) ماء او مرق اللحم ملح عصير ليمون بهارات مشكلة ( كمون، كركم، حلبة) . مقادير الحشو :- لحم شحمة بصل بهارات الكاري ملح . . الوصفة: اضيف الجريش والبرغل واضيف الماء واعجن باليد . في قدر اضيف زيت، بصل، سلك، شلغم ونحمسهم، ثم بهارات ، معجون الطماط، وثم الماء ، وثم التمن، ثم من العجين اعمل على شكل دائري واضيف عليه حشوة اللحم، واضيف على المرق، واطبخه الى ان تنضج، واضيف عليه عصير الليمون للدعاية و الإعلان: Zainalkitchen5🤍gmail.com 00973-39788168

Ira Untung Syamsul Byk Koleksi Kereta Mewah! Fyna Untuk Sebab Zainal Ada Koleksi Ini!

1688
1
00:04:39
27.01.2023

Portal Kokoci yang diperkenalkan pada 2019 menyediakan pelbagai kandungan bersesuaian dengan kehendak orang muda. Kami berasal dari kampong, content kami memang ala-ala kampong style, Yang bekerja semua budak budak kampong. Dan cita cita kami nak jadi seperti Budiey, Gempak, Murai, Rotikaya ,Media Hiburan, beautifulnara, Mstar Online, Ohbulan!, TV3, Astro, RTM, Media Prima, Unifi TV, Sinar, HotFM, Gegar, Era, Suria ,Berita Harian , Harakah ,Harian Metro , Kosmo! , Sinar Harian , Utusan Malaysia , Utusan Sarawak , New, Sabah Times, Utusan Borneo , Bernama , Free Malaysia Today, The Malaysian Insider , Malaysiakini , Malay Mail , Utusan Melayu Kalau tak #like #follow macam mana nak tahu apa itu Kokoci, betul tak? Dari hiburan, lifestyle, sukan, misteri dan viral... semua ada. Kemungkinan Content yang dikeluarkan Kurang bagus dan ada kesilapan juga boleh komen diruangan komen dan content direct kepada Team kami seperti dibawah Sebarang Urusan Perniagaan, Promosi dan kerja sama boleh terus hubungi Email = kokocitv🤍gmail.com

Назад
Что ищут прямо сейчас на
chef yousif zainal Johor Bahru мощный ноутбук развитие инфраструктуры cambridge english phrasal verbs docker ecr aws lambda Как клюет карп на фидер маршрут гибдд аннино переключатель на реле Discord Servers Hijack for Malicious NPM Packages Сало Сало Українське Сало на разных языках мем bilive. korea israel linux как запустить командную строку Kizaru slowed compilação не пришел пинкод от адсэнс Беларусь где открыть брокерский счет microdosing psychedelics установка zabbix server